0895 772 972

За нас

Свържете се с нас и получете оферта в рамките на деня!

Попълнете формуляра:

Професионален домоуправител ПРО ДОМ

Цялостно решение по управление на етажаната собственост

"ПРО ДОМ" ЕООД е фирма, създадена през 2014 година чрез Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" - 2007-2013 - "Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност" - Компонент II. Дейността на фирмата се състои в предоставянето на цялостно решение, както и на отделни услуги за уютно и комфортно ползване на общите жилищни части на територията на град София.

Консултираме за важните решения като изцяло се съобразяваме с управителния съвет на входа. Предприемаме дейности и разходи само след одобрение.

Осигуряваме бърза реакция при технически проблеми, както и възможно най-бързо организираме на неотложни и необходими ремонти.

Оптимална финансовата изрядност в касата на входа и прозрачност на разходите. Предприемаме възможните действия по събиране на вземания след възлагане от общото събрание.

Атрактивни и изгодни цени. Ценообразуваме на възможния минимум, който все пак да ни позволява да поддържаме висок стандарт в изпълнението.

Управление на етажната собственост

Ефективно и достъпно решение за Вашия вход или сграда

Предлагаме професионално и прозрачно решение на изгодна цена за всяко едно жилище, блок или кооперация в град София, съобразено с българската действителност. Стремим се да намалим лошите практики на неизрядни и безотговорни домоуправители, междусъседски разправии и финансова неизрядност. Имаме опит в управлението на общи жилищни части и сме наясно с често срещаните и възможни за възникване проблеми. Нашите умения и опит ни дават самочувствие, че можем да се погрижим за всеки Ваш проблем, свързан с ремонт, освежаване, почистване, както и финансово или административно управление на Вашия вход.

Мисия

Фирмена политика и философия

Акцентираме върху индивидуалния подход към всеки един обект, като се стремим да няма неглижирани казуси за обитателите. Целта ни е да превърнем етажните собствености на нашите клиенти в едно по-уредено, приветливо, сигурно и уютно място. Цялостното подобряване на средата за обитаване на общите части ни носи най-голямо удовлетворение от работата и ни кара да се гордеем, че сме Вашият професионален домоуправител!