Професионален домоуправител ПРО ДОМ

Професионален домоуправител ПРО ДОМ


ПРО ДОМ ЕООД е фирма, създадена през 2014 година чрез Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" - 2007-2013 - "Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност" - Компонент II. Дейността на фирмата се състои в предоставянето на частични и цялостни решения за едно уютно ползване на общите жилищни части.

Философия


Спокойствие и Уют за Вас, Отговорност и Грижа от нас!

Ние предлагаме професионално и прозрачно решение на наистина изгодна цена за всяко едно жилище, блок или кооперация, съобразено с българската действителност. Подхождаме индивидуално към всеки един обект с лично отношение и разбиране на потребностите и желанията на клиентите. Не пестим време и усилия, за да направим клиентите си доволни. Целим да намалим лошите практики на неизрядни и безотговорни домоуправители, междусъседски разправии и финансова неизрядност. Имаме опит в управлението на общи жилищни части и сме наясно с често срещаните и възможни за възникване проблеми. Нашите умения и опит ни дават самочувствие, че можем да се погрижим за всеки Ваш проблем, свързан с ремонт, освежаване, почистване или финансово, и/или административно управление на Вашата сграда/блок/вход.

 

1 Свързвате се с нас


Може да се свържете с нас на email: info@prodombg.com, на тел. номер: 0895 772 972 или като направите заявка за ползване на услугата през сайта ни. Добре е да уточните основните параметри на Етажната собственост като адрес, брой апартаменти, етажи, желани услуги за ползване, за да можем веднага да ви предоставим ориентировъчна цена.

2 Изготвяме бюджет


След комуникация по e-mail, телефон или най-добре като организираме среща(на която да обсъдим Вашите нужди), ще Ви предложим оферта за услуги според параметрите на Вашата Етажна собственост. След като ни предоставите повече информация за апартаментите, общите сметки и разходи на входа, изготвяме примерен бюджет според особеностите на общите жилищни части.

3 Подписваме договор


Подготвяме договор, съобразен с всички законови норми. Следва да се организира Общо събрание на Етажната собственост, на което да се вземе и протоколира решение по съответната точка от дневния ред, отнасяща се за наемане на фирма, предлагаща услугата „професионален домоуправител“. За събранието съдействаме при Ваше желание. Обсъждаме договора, съобразен с Вашите потребностите.

4 Започваме работа


С влизане в сила на договора, ние веднага се заемаме с изпълнението на договорените услуги. При Ваше желание, регистрираме Етажната собственост в общината. Бюджетът на входа се приема на Общо събрание. Ако ползвате услугата „електронна домова книга“, ще получите акаунт за достъп, чрез който ще можете онлайн да следите отчетността на входа.