0895 772 972

Електронна книга на приходите и разходите

Електронна книга на приходите и разходите

Онлайн приложение в удобство на клиентите

С масовото навлизане на информационните технологии ние се стремим да предложим подходящо, иновативно и удобно решение за управление и администриране на етажната собственост. Ние гарантираме прозрачност на дейността си чрез специално създадения за клиентите на ПРО ДОМ модул на нашия уеб сайт “Електронна книга на приходите и разходите”. Административното и техническо обслужване на електронната система е част от услугата Касиер.

Ако желаете да използвате онлайн приложението, след подписването на договор ще бъде създаден акаунт за Етажната Ви собственост с уникално потребителско име и парола. Услугата може да бъде заявена и впоследствие от всеки наш клиент.

На всички обитатели ще бъдат раздадени листчета с нужните данни за достъп - потребителско име, парола и уеб адрес. Връзка към електронната книга за приходи и разходи имате и чрез бутона "Вход за клиенти" в горния десен ъгъл на всяка една страница на нашия сайт.

След въвеждането на Вашите данни за вход, Вие можете да влезете в различните раздели на приложението и да проверявате актуална информация за:

  • касова наличност на входа
  • размер на таксите и баланс на сметките по апартаменти
  • събираемостта на таксите и има ли апартаменти със забавени плащания
  • пълен списък на разходите и заплатените сметки на входа

Чрез тази услуга получавате абсолютна прозрачност в управлението на Вашата Етажна собственост! Обновяваме информацията регулярно и качваме всички възможни платежни и информационни документи за Ваша сигурност и осведоменост.